5 mei 2022

Fundament Advocom Advocaten en Bemiddelaars verstevigd met nieuwe aanwinst

Beringen, 05.05.2022 - Kilian Stulens aangetrokken voor de uitbouw van de afdeling bestuurs- en omgevingsrecht binnen het Beringse advocatenkantoor.

Advocatenkantoor Advocom, dat weldra zijn intrek zal nemen in een splinternieuw gebouw, voegt de daad bij het woord en zet met het aantrekken van expert in het bestuurs- en omgevingsrecht, Kilian Stulens, in op een verdere professionalisering van zijn dienstverlening.

“Door het aantrekken van deze jonge, competente en gedreven advocaat wapenen we ons voor de toekomst”, weet Mr. Luc Savelkoul ons te vertellen. Hij stelt verder: “In het huidige klimaat, waar de wetgever continu grote hervormingen doorvoert, is een doorgedreven specialisatie essentieel. Kilian heeft, in de korte periode dat hij al bij ons is (2,5 maanden), bewezen dat hij de juiste man op de juiste plaats is om onze cliënten efficiënt, en met kennis ter zake, bij te staan binnen zijn specifieke rechtstak. Hij kan het maatwerk bieden dat onze cliënten nodig hebben.”

De kersverse aanwinst stelt van zijn zijde dan weer: “Van meet af aan voel ik het vertrouwen dat het kantoor in mij stelt en word ik ondersteund om mij verder te ontwikkelen, zowel op juridisch vlak als op persoonlijk vlak”.

Dat belooft! Samen naar een mooie toekomst!

Wordt zeker vervolgd…

Fundament Advocom Advocaten en Bemiddelaars verstevigd met nieuwe aanwinst

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x