Ons kantoor

Advocom, in rechte lijn naar de juiste oplossing

Een brede juridische basis, een oplossingsgerichte mindset en sterke communicatieve competenties. Advocom legt alle vaardigheden aan de dag om uw dossier in goede banen te leiden.

Als multidisciplinair en onafhankelijk advocatenkantoor bieden we een gefundeerd antwoord op diverse juridische vraagstukken, van vennootschaps- en ondernemingsrecht tot privacy en arbeidsrecht. Dat doen we door te analyseren, adviseren, anticiperen en - indien nodig – te procederen, zodat uw belangen optimaal verdedigd worden. Maak kennis met onze waarden.

Advocatenkantoor met de focus op ondernemers

Startende ondernemer, kmo of gerenommeerd bedrijf: Advocom is de betrokken juridische partner voor ondernemingen in de breedste zin van het woord. Onze advocaten stellen uw vraag scherp, denken oplossingsgericht en stippelen een strategie uit die naadloos aansluit bij uw unieke bedrijfsdoelstellingen, financiële structuur en statutair kader.

Naast onze uitgebreide ervaring in ondernemings- en vennootschapsrecht, begeleidt ons advocatenkantoor ook particulieren bij uiteenlopende juridische vraagstukken. Erfeniskwesties, vastgoedconflicten, verkeersovertredingen, bemiddeling, … Advocom adviseert in mensentaal en volgt uw dossier betrokken op. 

Doortastende expertise

Advocom koppelt haar uitstekende juridische kennis aan bijna 40 jaar ervaring en zet maximaal in op langetermijnrelaties met haar cliënteel. Duurzaam, vertrouwelijk én in nauwe samenwerking met accountants, bedrijfsrevisoren, notarissen, estate planners en fiscalisten. Wij geloven in de juiste expert op de juiste plaats en zetten ons kennisnetwerk graag in zodat uw dossier op elk vlak professioneel en kwalitatief behandeld wordt.

Doel- en oplossingsgericht onderhandelen en bemiddelen

Een gerechtelijke procedure is vaak een tijdrovende en kostelijke kwestie. Advocom streeft bewust naar een efficiënte, probleemvermijdende aanpak buiten de rechtbank om. Wij combineren onze brede juridische expertise met sterke communicatieve vaardigheden, waardoor we ook in complexe en conflictgevoelige omstandigheden ruimte maken voor een constructief gesprek.

Advocatenkantoor voor ondernemingen?

Neem contact op

Ons kantoor

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x