15 mei 2020

2 partners en 1 bemiddelaar

Advocom Advocaten & Bemiddelaars is zeer verheugd dat Brecht Schildermans en Isabel Gieraerts recent partner zijn  geworden binnen het kantoor.

Brecht en Isabel zetten hun eerste stappen in de advocatuur als stagiair bij Advocom bijna 8 jaar geleden en ontpopten zich tot uiterst gewaardeerde medewerkers.

Als advocaat-partner specialiseert Brecht zich binnen het kantoor in het ondernemingsrecht. Hij behaalde een Manama in het vennootschapsrecht en is praktijkassistent gerechtelijk recht aan de KU Leuven. Naast het adviseren en begeleiden van commerciële contracten en vennootschapsrechtelijke dossiers behandelt Brecht ook talrijke juridische procedures.

Isabel van haar kant is gespecialiseerd in het bestuursrecht. Zij heeft een bijzondere expertise opgebouwd in het omgevingsrecht, onteigeningsdossiers en in overheidsopdrachten. Ze begeleidt op een betrokken manier het cliënteel van adviesverlening en begeleiding bij vergunningsaanvragen tot procedures voor de Raad van State, de Raad voor Vergunningsbetwistingen en de hoven en rechtbanken.

Vennoot Luc Savelkoul spreekt van een logische stap: “Brecht en Isabel slagen er beiden in om hun dossiers kwaliteitsvol en efficiënt op te nemen zodat het kantoor mede dankzij hen daadwerkelijk een substantieel verschil kan maken voor onze cliënten. Door deze doorgroei kunnen zij zich verder profileren en hun praktijk uitbouwen binnen ons kantoor.”

Ook was er nog nieuws voor de bemiddelingstak van het kantoor. Zo is Peter Vlietinck recent erkend bemiddelaar geworden.

Vennoot Peter Vlietinck is enthousiast: “Met deze benoeming zet Advocom zijn reputatie verder kracht bij. Naast Joost Verheyen en Oliver Vandenhoudt ben ik de derde erkende bemiddelaar in het kantoor. Eens te meer kun je nu terecht bij Advocom voor gerechtelijke en buitengerechtelijke familiale, burgerrechtelijke en commerciële bemiddelingen”.


2 partners en 1 bemiddelaar

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x